Ferieboligen | GæstebogDansk | English

Gæstebog


(Beklager, men vi ikke har været så gode til at få opdateret gæstebogen på det seneste, ligesom Corona har sat en stopper for danske gæster de sidste to år, så derfor har vi ikke så mange nye anmeldelser!).

3. april, 2022
Lige en kærlig hilsen fra Florida, hvor vi nu har boet en uge i jeres skønne hus. Alt er gået fint. Vi har nydt huset og resortet - et lille stykke af paradis - i fulde drag alt imens vi naturligvis også har været på opdagelse i Orlando og omegn. Vi har tjekket mange dejlige oplevelser ind på kontoen og siger mange tak for lån af huset! Vi rejser videre mandag formiddag. I ønskes en rigtig dejlig ferie og Påske når I kommer herover igen.

Kh Arthur, Sebastian og Joan

11. maj, 2019
Vi havde en fantastisk ferie i jeres dejlige hus og i orlando. Vi følte os enormt trygge i jeres hus og ved resortet. Klimaet var fantastisk, vi havde mellem 25 og 34 grader. Disney, Universal og Seaworld var også vildt fantastisk for både os og vores 3 børn :-) Vi er blevet helt vilde med Florida, vi håber at kunne spare sammen til en tur igen i 2021, vi mangler at opleve meget mere og vi er vilde med amerikanernes hjælpsomhed og venlighed. Vi er vilde med Wallmart, ihop, tacobell og tøj shopping Hold da op et mekka af mærker til gode priser :-) Tusind tak fordi vi måtte leje jeres hus, for jeres hjælp og guidning.

De bedste hilsener Carina og familie

16. april, 2019
Tusind tak for lån af jeres hus i Orlando. Det er et pragtfuld hus, hvor intet mangler. Vi havde en skøn ferie der. Vi vil helt sikkert anbefale jeres hus til andre vi kender der skal besøge Florida.

Mvh. Tanja

8. august, 2018
Vi er landet hjemme efter 13 fortryllende dage i dit skønne hus i Paradise Palms. Jeg vil bare sige tusind tak for lån, vi har haft nogle skønne dage og har intet manglet. Det er fantastisk at opleve et hus der er så veludstyret😊 Alt er gået fuldstændigt glat. Vi har efterladt et badedyr til poolen og en børnebadering, håber de næste kan få glæde af det😊 Igen tusind tak for lån af huset, vi vil anbefale stedet til alle vi kender der kunne ønske sig en skøn ferie i Florida.

Med venlig hilsen Rikke Behrndtz

2. april, 2018
Hej igen Nu er vi kommet hjem igen, men lige endnu engang vil jeg sige tak for lån af jeres dejlige hus, alt fungerede så godt og så lækkert med de fælles faciliteter - Vi ville alle gerne have haft et par dage mere i huset, men måtte desværre videre, hvilket dog også gav en masse dejlige oplevelser😀. Florida er da vildt lækker😊.

Mange hilsner fra Jane

14. marts, 2018
Vil lige på egne og families vegne sige jer tusinde tak for leje af jeres hus. Det var super fint og vi befandt os særdeles godt og nød hus og området i fulde drag.

Venlig hilsen Jens

8. januar, 2018
Jeg vil hermed sige jer mange tusinde tak for et dejligt ophold i jeres meget dejlige hus. Alt har klappet helt perfekt fra den første kontakt, og I skal have stor tak for den usædvanligt gode service, imødekommenhed og hjælpsomhed, I har udvist hele vejen igennem. Det er sjældent – og meget værdsat af os – at blive mødt med så god service og kommunikation.
Hertil kommer, at jeres hus er en helt perfekt ramme om en familieferie – det er dejligt indrettet, dejligt stort og ligger super godt i forhold til de ting, vi gerne ville med vores tur til Orlando. Selve resortet fungerer også helt optimalt med rigtig gode faciliteter og venligt og imødekommende personale + at alt er velvedligeholdt og absolut i orden.
Så alt i alt en fantastisk dejlig ferie, hvilket I har en stor del af æren for. Hvis vi – hvad vi tror, vi gør – beslutter os for at tage en tur til på et senere tidspunkt, vil vi uden tøven vælge jeres hus på ny.

De bedste hilsner Christina og Rune.

8. februar, 2017
Nu er ugen i huset gået og vi kører herfra lige om lidt. Det er et rigtig dejlig hus og et dejligt område. Vi har da bare slet ikke set alt. Nu kører vi sydpå og nyder den sidste uge af ferien. Mange TAK for lån og virkelig god service. PS skulle hilse fra pigerne og sige at poolen er fantastisk og dejligt med opvarmning.

Mvh Jeanette og Michael

26. januar, 2017
Vil bare sige tak for en dejlig ferie i jeres hus. Børnene var vilde med det, og vil gerne tilbage:-). Det var virkelig skønt med et hus fremfor hotelværelser, så næste gang turen går til Florida kontakter vi jer igen.

Mvh Birgitte

21. juni, 2016
Tak for 2 dejlige ferieuger i jeres hus. Huset er bare perfekt til 6 personer. Alt forløb tilfredsstillende og både husets pool og resortets poolområde var lige noget for vores 6 årige barnebarn. Vi kan kun anbefale det til andre.

Mange hilsener fra Susanne

23. oktober, 2015
Tusinde tak for en dejlig uge i Jeres hus. Vi havde den skønneste ferie og det flotteste vejr. Alt var tilfredsstillende og alle havde det godt i deres huse. Vi nød det fælles areal og pool og spiste på skift hos hinanden. Alt i alt en dejlig ferie som vi meget gerne vil gentage på et senere tidspunkt.

Med de bedste hilsner, Evy og Jørgen

16. juni, 2015
Jeg vil meget gerne give de varmeste anbefalinger af Paradise Palms, af huset vi boede i og især den enormt fleksible og gode service jeg har fået fra både Niels og Malene både før, under og efter ferien og Skandi Vacation mens vi var derovre.

Vi var så heldige at have 15 dage i Malene og Niels’ hus i slutningen af april og starten af maj i år. Vi har været i Orlando før, men altid kun boet på hotel. Det gør vi ikke igen, efter denne tur – der vil vi altid vende tilbage til Paradise Palms, hvis vi har muligheden for det. Det var simpelthen så dejligt at have et sted der var ”hjem” i de dage vi var der, og ikke blot et hotelværelse. Huset og fællesområderne i Paradise Palms havde alle faciliteter vi kunne ønske os.

Vi var af sted med vores søn på 3 år, og især derfor var det fedt at have et helt hus, så man ikke bare skulle sidde i mørket på et værelse, når han kom i seng om aftenen. Men det var også fedt at kunne lave sin egen mad. Og for første gang i mit liv kom jeg hjem med en kuffert med mest rent tøj efter en ferie – hurra for vaske og tørretumbler! :) Vores søn syntes det var en fest at han havde sin egen lille pool i huset. Hvilket vi jo bestemt også synes, for så kunne man få lov til at sidde og nyde morgenmaden eller eftermiddagskaffen, uden at skulle stresse over i poolområdet. Der var masser af plads i huset han kunne boltre sig på og han havde endda eget værelse – en fest! Han snakker stadig om, hvornår vi skal ”hjem” i det gule hus i Florida! :)

Paradise Palms ligger desuden virkelig godt hvis man skal besøge Disney parkerne. Vi besøgte alle fire – og de kan også anbefales, men det hører vist til et andet sted. Så jeg har kun gode anbefalinger at give videre! Tak for denne gang – vi kommer helt sikkert tilbage! :)

Kærlig hilsen Betina, Martin og Lucas

20. april, 2015
Så er vi hjemvendt fra en fantastisk ferie i jeres FANTASTISKE hus - hold nu op hvor har vi nydt det og hvor er det bare et skønt hus!! Der kunne vi godt have brugt en uge mere, så på vegne af resten af mit rejseselskab takker vi mange gange for lån af huset :o) Vi vil ikke afvise at vi måske vender tilbage engang ude i fremtiden! Ellers er der som sagt ikke andet end ros for jeres dejlige hus :o)

Mvh Karen

11. juli, 2014
Det har været en fantastisk ferie og meget anderledes. Vi har så mange indtryk med hjem i kufferten, og Jeres hus var lige noget for os. Og ungerne elskede faktisk gulvtæppet – især på trapperne. Den sidste uge boede vi 3 forskellige steder, og vi har da i hvert fald fundet ud af, at vi foretrækker en base og så køre ud derfra i stedet for at pakke ned og op hele tiden. Så anstrengende. Ha’ en fortsat god sommer, og det er ikke sikkert, at det er sidste gang, vi lejer jeres hus.

Marianne

22. februar, 2014
Vi vil gerne lige skrive og sige mange tak for lån af jeres dejlige hus i Paradise Palms. I sandhed et lille paradis :0). Vi synes, det var en fantastisk ferie i fantastiske omgivelser, så mange tak for lån :0). Man kan roligt sige, at Orlando og omegn er et sted vi håber at vende tilbage til.

Mange hilsner fra Sanne

2. april, 2013
Tak for en fantastisk ferie i jeres dejlige hus. Vi vil helt klart anbefale huset og resort’et til familie, venner og kolleger – og gør det allerede! Der manglede ikke noget som helst i huset – det var super-fint! Det var perfekt til os med tre halv-voksne og voksne børn – og med mindre børn kunne man jo sagtens være 2 familier. Personalet på resort’et var meget servicemindede – og lige så hos Villa Direct. I øvrigt har vi også brugt jeres hjemmeside meget – og den er virkelig god!

Mange hilsner, Lise og Niels – og tre glade ”unger”

21. marts, 2013
Så er vi hjemme igen i det kolde men dog lyse Danmark :-). Vi har været rigtig glade for at leje jeres hus. Det er stort og rummeligt og har alt, hvad man har brug for. Vi fik taget for meget tøj med, når man tænker på de gode vaskefaciliteter og alt det vi fik købt.... Også gode faciliteter til børnene. Vi fik kun set Orlando og omegn men har dog fået shoppet en del, som var én af de primære årsager til at tage til USA. Men alt i alt har vi været meget tilfredse. Rigtig god tur, når I skal der over til maj - vi er slet ikke misundelige......Vi håber, at vi får muligheden igen en anden gang.

Mvh Merete Petersen

15. februar, 2013
Så forlader vi jeres hus her kl. 16.00 og det har været en skøn ferie. Huset fungerer perfekt og det store pool område er virkelig også dejligt. Hvis/når vi kommer på disse kanter igen, vil vi gerne leje jeres hus igen.

MVH Torben

5. november, 2012
Så er vi vel hjemme igen og har fået overstået den første arbejdsdag - næsten uden jetlag:-). Vi har haft en fantastisk ferie til Florida og nød de sidste 11 dage i jeres hus - vi var rigtig glade for at vi kunne blive 3 dage mere, så vi kun skulle på hotel en enkelt nat (Niels; Hjemrejsen via New York blev udsat fire dage pga. stormen "Sandy"). Der er jo heldigvis nok at tage sig til i Orlando, så vi udnyttede de ekstra dage og fik set og oplevet noget andet end det vi i første omgang havde planlagt. Bl.a. var Henrik og vores søn Mikkel på 15 på en 70 minutters guidet segway tur i Celebration med Zetours, det var en rigtig interessant tur og så kunne de guide os andre lidt rundt bagefter. Aldersgrænsen var minimum 14 år, så pigerne på 8 og 10 kunne ikke komme med.

Tak for denne gang - mange hilsner fra Berit & familie.

30. juli, 2012
Så er vi kommet hjem fra 3 fantastiske uger i Orlando. Det var nogle SUPER huse vi havde, alt var bare helt som det skulle være. Vi var meget imponerede over stedet. Det levede fuldt ud op til vores forventninger. Vi kan kun anbefale det til andre mennesker, og vi syntes din (jeres) måde at være på, er helt i top.

På familiens vegne, Dorte

30. juli, 2012
Så er vi kommet hjem fra en fantastisk ferie i jeres fantas-tiske boliger, de levede fuldt ud op til vores forventninger. Paradise Palms er et rigtig godt resort og det store fælles pool område er bare godt. Husene er kanon indrettet og rigtig velholdte, vi efterlod en grill som vi håber, I kan få glæde af. Vi kan varmt anbefale husene og området til andre, og håber måske engang i fremtiden at vende tilbage. Vi kom til at slå et glas og en tallerken i stykker, så vi skal nok have en lille ekstra regning. Skulle hilse fra min mor og far, og sige tak for en dejlig ferie, det var meget bedre end sidst, vi var derovre. Forsat god sommer.

Med venlig hilsen, Jan Neergaard

30. juli, 2012
Så er vi tilbage efter en herlig tur til New York og Florida. Vi havde et dejligt ophold i jeres herlige hus. Det fungerede perfekt i de 5 dage vi var der. Vi anbefaler gerne til andre.

Venlige hilsner, Peter.

25. juli, 2012
Så er vi kommet hjem efter en fantastisk dejlig ferie i jeres hus i Orlando. Det er et helt utroligt dejligt sted I har, med masser af plads, gode rum og ikke mindst poolen som børnene nød flere timer hver dag. Vi havde problemer med airconditionen en enkelt dag, men de kom fra Villa Direct og ordnede det (skiftede vist et filter udenfor) og så virkede det hele fint igen. Vi vil gerne sige tak for lån af jeres dejlige sted og bestemt anbefale det til andre - måske endda selv spare op til en tur til engang:).

Mvh Camilla og familie.

30. juni, 2012
Vi var yderst tilfredse med Jeres hus og det er klart et sted vi vil anbefale til andre. Det regnede en del de sidste par dage (Niels: Den tropiske storm; Debby, kiggede forbi Orlando sidst i juni), men vi havde heldigvis fået set de parker vi skulle. Endnu engang tak for leje af Jeres hus.

Mvh Thomas

15. april, 2012
Tak for lån af jeres huse i Orlando - det var en fantastik tur vi havde, og jeres huse er jo simpelthen fantastiske - det hele spillede bare og det store pool område var paradis for ungerne! Endnu engang tak

/Charlotte og Kasper

27. marts, 2012
Er netop hjemvendt efter en pragtfuld tur til Florida hvor de sidste 6 dage blev tilbragt "her/der", og jeg vil gerne give det mine varmeste anbefalinger. Resortet er skønt, og ligeså huset. Jeg fik masser af hjælp ved reservationen, og også nogle tips til ting der var et besøg værd. Vi havde ikke tænkt på Honeymoon Island, men det var en speciel oplevelse. Vi tog derover, på Janne´s opfordring, sidst på eftermiddagen, da der ikke var mange turister, så dyrene myldrede om ørerne på os. Ørne+unger, ugle+ unger, skildpadder og masser af bæltedyr. Vi er enormt imponeret over prisen, fatter ikke at det kan gøres så billigt. Så alt i alt: tusind tak for en dejligt afslutning i Orlando, efter to ugers rundrejse i Florida. Vi vil klart anbefale venner at bo hos jer, når de skal over til varmen :O.

Helle Wang Toft

7. januar, 2012
Vi havde en rigtig dejlig ferie og har kun positive ting at fortælle om resortet og husene. Personalet på resortet var meget behjælpelige og vi havde en god nytårsaften. Vi havde ekstra gæster nytårsaften, og blev 32 ialt. Men de klarede det fint. Vi kan klart anbefale resortet til venner, familie og kollegaer.

Mange hilsner fra Karen og Nikolaj

18. september, 2011
Det er vores sidste dag i jeres hus i Paradise Palms Resort, Kissimmee. Med jeres hus som base har vi fået den perfekte start på vores ferie. Det er dejligt at kunne føle sig hjemme, hvor man rejser. Vores børn er vilde med vand og børnene indtog straks husets pool. Siden har de ikke været til at trække hjem fra klubhusets pool og faciliteter. Det er et både smukt og funktionelt klubhus og vi har benyttet det så meget vi har kunnet, når vi er kommet hjem efter en lang dags udflugt m.m. Vi har nydt at huset er så rummeligt og at børnene kunne sove på hver deres værelse, som de gør hjemme. Airconditionen virker rigtig fint, der er jo aldrig dug på spejlet efter et brusebad ;-) Vi synes Paradise Palms Resort fuldt ud lever op til navnet i fremtoning og funktionsmæssigt og det er helt klart anbefalelsesværdigt. Nu glæder vi os til Ft. Myers, Key West og Miami Beach, men det er bestemt et sted vi gerne vender tilbage til, hvis vi skal til Orlando igen.

Hilsen Annie Dorte og Jesper

13. september, 2011
Vi har været meget tilfredse med huset, Orlando og omegn. Huset var utroligt lækket og overgik egentlig de forventninger vi havde med fra Danmark. Specielt fordi hvert værelse havde deres eget badeværelse og derfor gjorde at vi (vi var 3 par afsted), lidt afskærmet fra hinanden. Vi har desuden nydt godt af det store køkkenalrum samt poolen. Området var også rigtig lækkert, og specielt muligheden for at benytte hhv. den store fælles pool, tennis og barsketballbanen. Desuden var alt personale, meget imødekommende og hjælpsomme. Alt i alt, helt klart et sted vi sagtens kan anbefale til alle vores bekendte. Vi kunne også sagtes finde på, at planlægge endnu en rejse til Orlando, da vi slet ikke har fået set det hele :-). På vegne af os alle 6, vil jeg derfor gerne sige tak for en rigtig god ferie.

Venlig hilsen Thomas Trautner Grandjean

11. august, 2011
Så er vi kommet hjem fra 4 ugers pragtfuld ferie med masser af oplevelser i bagagen. De 5 overnatninger vi havde i Orlando i jeres ferielejlighed, var en dejlig base midt i ferien, hvor det mest havde været et nomade liv indtil. Vores 2 børn nød virkelig at have 5 dage ét sted, hvor alle legesagerne kunne pakkes ud og ligge og rode uden at skulle pakkes sammen hver aften. Det at have ét værelse helt for sig selv var bare et hit hos dem, og så oven i købet med TV. Selve lejligheden var dejlig rumlig til os alle 7. Det var super dejligt at komme til et rent og meget indbydende hus. Alt var fint og klar til vores ankomst. Vi nød at have et lille fristed om aftenen enten i kulden indenfor eller i poolen udenfor. Den store pool i fællesområdet var meget indbydende, og vi nød den eftermiddag, vi havde der nede sammen med børnene helt på deres præmisser. Afstanden til Disney land – Sea World – Down Town - indkøb og ALT det andet, var bare helt perfekt. Vi blev faktisk så vilde med området, at vi selvfølgelig lige skulle hen og forhøre hvad sådan et hus ville koste for os. Det var meget fornuftig må vi sige, så det kunne bestemt friste. Alt i alt et dejligt hus, som vi meget gerne vil sige tak for leje af. Håber vi må vende tilbage til jer, når vi (denne gang kun vores lille familie på 4) skal der over næste gang, hvor det er planlagt vi vil have 2-3 uger kun i Orlando og så køre ud derfra.

Med venlig hilsen Bitten & Henrik

8. august, 2011
Så er vi hjemme i lille Danmark igen. Kunne godt have brugt en uge mere ;-), det var fantastisk igen i år. Vejret viste sig også fra sin bedste side. Vi havde ikke brug for regnslagene en eneste gang. Men vi kunne godt se på vandstanden i vandhullerne på golfbanerne at der var tørke. Tak for i år. Jeg håber at vi kommer igen.

Knus Stine

26. juli, 2011
Så er vi vel hjemme efter en dejlig ferie Orlando (og Naples). Det er et super lækkert hus I har og alt klappede. Børnene fandt stor glæde i den lækre fælles pool og den lille private. Vi fandt dog aldrig den dobbeltmadras der skulle være i huset. Vi kontaktede VillaDirect og meldte dette. De tilbød så vi kunne leje en ved dem. Vi nøjedes dog med at købe en billig luftmadras. Ingen problemer i det (PS fra Niels: Vi får købt en ny til huset). God service på resortet og en fantastisk information fra dig selv (Niels). Vi vil klart anbefale vores familie og venner at leje jeres hus, når de skal til Orlando.

Mange hilsener Janna & Allan12. juli, 2011
Vores uge i Paradise Palms var fantastisk. Huset: Godt indrettet, rent, pæne farver (betyder meget for os piger.), flot velkomst med festdækket bord. Resortet: Skønt pool område, gode fitness faciliteter, venligt personale. Niels: Super god, venlig og hurtigt respons på alle vores forespørgsler. Så ja, vi vil helt sikkert anbefale det til venner og familie. OG det er ikke sidste gang vi selv er der. Rigtig god sommer.

Venlig hilsen Fam. Hesselborg-Hoy

5. juni, 2011
Vi er lige kommet hjem her i dag til middag, godt brugte og trætte, det har været en rigtig dejlig tur, og tusinde tak fordi vi måtte leje jeres dejlige hus i Orlando. Det er et super dejligt hus I har der, vi nød at komme fra Miami og op i jeres fine hus, det er jo nærmest et palads. Og flinke mennesker til at betjene os, og portneren som vinkede hver gang, vi kørte ud og ind. Vi har nydt det i fulde drag, og ja vi vil med glæde anbefale stedet til andre. Dog ville jeg måske oplyse, at man skal huske selv at købe alt lige fra opvaskemiddel, kaffefiltre, salt og peber. Det ville være fint, hvis man kunne overtage efter dem, der har været der før (Niels: Det vil vi foreslå, at rengøringen lader stå fremover), men fint og dejligt det var det helt sikkert, vi har helt klart nydt det, igen tusinde tak for det.

Mange hilsner Helle og Michael

14. april, 2011
Vi havde en fantastisk tur til Orlando/Kissimmee. Huset var helt fantastisk .... Det eneste jeg ville anbefale var at der måske stod en slags velkomstkurv med sæbe og evt lidt kaffe og sukker - der er selvfølgelig det lille supermarked - men vi ankom efter at de var lukkede om aftenen.
Svar fra Niels: Der har der været mulighed for, men det var desværre for dyrt, og blev ikke brugt. Kør i stedet forbi WalMart, de har døgnåbent.
Ellers et helt fantastisk sted ....og personalet var meget hjælpsomme. Vi tog en tur til golfkysten lidt efter St Petersborg og der var vi så heldige at se delfiner. Vil klart anbefale det til alle vi hører om, der skal til Florida - altså huset :-). Har faktisk allerede sagt det til flere.

Mange hilsener Marianne og familien

5. april, 2011
Tusind tak for lån af jeres dejlige hus. Vi kommer helt sikkert igen. Måske allerede til efteråret. Det eneste vi kunne forestille os ville være fedt at have i huset er en klapvogn. Vi overvejede at købe en og lægge den i huset, men vi fik ikke gjort det (PS fra Niels: God idé, den får vi indkøbt til huset). Poolområdet var fantastisk for børnene! Dejlig dejlig ferie!

Med venlig hilsen, Kira Nielsen

9. marts, 2011
Vi havde en super god ferie, tak. Alt omkring huset og resortet var meget, meget velfungerende. Allerede dagen efter vi mailede fik vi leveret viskestykker (det viste sig så, at der allerede var viskestykker i huset, de var blot meget små så vi troede det var klude ... rødme). Samme dag kom der en og sprøjtede mod myrer. Men det er jo absolut petitesser. Super lækkert hus og resort - vi var måske samtidigt yderligere heldige med vejret, samt at der var relativt få boende i resortet. Vi havde det jo næsten for os selv. Så beklager! Jeg har meget svært ved at foreslå forbedringer :-). Faktisk har jeg allerede henvist adskellige venner og kollegaer til konceptet.
Så tak for leje af huset, den gode service og opfølgningen. Jeg håber snart at kunne skrive til dig igen :-).

mvh Claus

3. januar, 2011
Turen til Florida var så fantastisk. Det hele var perfekt og USA og Orlando er så fantastisk. Resortet var så dejligt, dog var det faktisk begrænset hvor meget vi var hjemme på resortet.
Vi fik både rødkålen, sovsekuløren, plastikjuletræet og vaniljestangen med ind (til juleaften), selv om det kostede lidt sved og nervøsitet.

Hilsen Maria

25. november, 2010
We had a wonderful time. Paradise Palms and your townhouse were exactly what we needed. Overall it was a great experience.

Thank you, Marnie Gay

20. november, 2010
Nu är vi hemma efter en fantastisk ferie i New York och Florida. Tack än en gång för att vi fick hyra ert hus. Ni har ett otroligt fint och stort hus!!! Både vi och barnen blev överraskade över hur fint där var. Helt kanon.
Vädret var precis lagom för att gå runt i parkerna - ca 20 - 23 grader. Sen åt vi på Olive Garden en dag, och shoppade loss både på outlets och Supertarget :-) - och lite slappa vid poolområdet (dejligt med uppvärmd pool och jacuzzi). Så - lite av varje blev det. Hoppas ni har det bra och än en gång tack!

Mvh Peter og Birgitte

25. juli, 2010
Vi havde en meget dejlig ferie og jeres hus og faciliteterne der, var en rigtig god ramme for at besøge de forskellige parker. Børnene nød meget at have en base, og det fungerede rigtig godt.
Vi tog også en tur på Lake Tohopekaliga søen tæt ved (med Boggy Creek Airboats - se nederst på siden) og så mange alligatorer, både små og store og skildpadder; det var virkelig en spændende oplevelse.
Vi har sendt link til jeres hjemmeside, da der er en del, der har spurgt, så vi håber at det er ok. Fortsat god sommer.

Vh Pernille & Søren

22. juli, 2010
Vi vil klart anbefale huset til venner og familie - det var et rart sted at være :-) huset fungerede glimrende, det var godt beskrevet + videoen og var i høj standart som forventet. Området var stille og roligt, og vi benytte både husets pool og den store ved klubhuset, tennisbanerne og drengene spille fodbold på den ubebyggede del af området.
På jeres hjemmeside fandt vi rigtigt mange gode tips og links. Så vi kunne lave en liste over de ting vi gerne ville se.
OrlandoExperten var super. Han er utrolig sød og imødekommende, og vi var meget glade for de ting vi købte af ham. Det var en stor hjælp til parkerne (plan for dagen).
Alle de mennesker vi mødte flinke og venlige. Selv på vejene kørte folk pænt. Så amerikanerne efterlod et godt indtryk. Jeg håber meget at vi kan komme tilbage i 2012.

Hilsen Stine & Co.

PS fra Niels: Det blev allerede sommeren 2011, at de kom igen!)

5. juli, 2010
Vi havde en fantastisk ferie til Floida og huset og resortet var også helt fantastisk, det kan helt klart anbefales til andre. Efter vi havde væet i Orlando kørte vi via Naples til Key Largo, hvor vi boede i 6 dage og så sluttede vi med 2 dage i Miami. Key Largo var også en fantastisk oplevelse hvor vi fik svømmet med delfiner og vi var ude og snorkle, hvor vi blandt andet så en havskildpadde, det kan helt klart anbefales.

Mange hilsner Rikke

1. juli, 2010
Jeg er ked af, at jeg ikke har fået skrevet før nu, men vi havde en skøn ferie i Canada og USA, helt skønt var det i Orlando, virkelig et lækkert hus, som vi anbefaler vidt og bredt og vi håber at vende tilbage på et tidspunkt og leje huset igen.

Med venlig hilsen, Ernst

8. april, 2010
Så er vi kommet hjem efter en pragtfuld ferie, hvor vi også var heldige med masser af solskinsvejr.
Huset i Paradise Palms Resort er rigtigt dejligt og giver netop den nødvendige plads og ro, når man har været på udflugt sammen med tusinde af andre mennesker i alverdens parker. Så det kan vi varmt anbefale til andre.
Midt i vores vores ferie tog vi på en 2 dages bustur til Miami og Everglades med Dolphin Plus Tours, hvilket var et stort hit med Delfin svømning m.m., og faktisk en god afveksling efter at have været i 3 parker og shopping non-stop inden da.
Bådturen i Miami omkring Star Island (for at se alle de kendtes multi-million dollar palæer) som kunne købes på turen kan også varmt anbefales.

M.v.h. Brian og Ilona

9. marts, 2010
Vi har haft en super god ferie, kunne godt have brugt en uges tid mere til et par ekstra oplevelser, men så er der jo heldigvis grundlag for en ferie mere i Orlando på et andet tidspunkt.
Jeres hus er rigtig dejligt, fungerede rigtig fint og rigtig dejligt sted at rekreere imellem alle besøg i parkerne, Fede soveværeler med masser af skabsplads, dejligt køkken og stue - helt perfekt.
En idé kunne være at få anskaffet en låge til trappen både for oven og neden, så går der ikke så meget tid med at jagte småfolk, der gerne vil udforske trappen :-) (PS: Er nu installeret, Niels). Vi er rigtig glade for at vores pool var opvarmet, således vi kunne få glæde af denne - ikke mindst børnene.
Paradise Palms Resortet er rigtig dejligt, vi brugte legepladsen rigtig meget, og indendørs aktiviteterne var også rigtig fine.
Orlando er jo helt fantastisk. Vi var et par dage i Magic Kingdom og 1 dag i Seaworld, helt fantastiske parker, ikke mindst når man som vi havde 3 små børn med. Kæmpe super shopping, fedt fedt - måtte ud og købe en ekstra taske for at få det hele med hjem.
Helt sikkert vi vil anbefale jeres hus til andre, og vi kommer også helt sikkert tilbage indenfor en overskuelig periode, dog i kombination med evt Miami.

Mange tak for en dejlig ferie, hilsner fra Mette & Henrik

6. marts, 2010
Så er vi kommet tilbage til Danmark, efter en dejlig tur til Florida. Vi boede 10 dage i jeres dejlige hus i Orlando og havde mange rigtig gode oplevelser. Selvom vi boede 2 familier med hver tre store børn, var der masser af plads og altid et ledigt toilet. På trods af at vi havde 4 teenage-piger med var der også altid et ledigt badeværelse.
Selve resortet indeholdt alle tænkelige faciliteter og et fantastisk service minded og venligt personale - stor ros til dem. Vi brugte al den tid vi havde til overs fra besøg i parkerne til at nyde resortets pool, tennis, fitness og bordtennisområder - skønt.

Mange hilsner John Midtgaard Jensen

25. februar, 2010
Vi havde en dejlig ferie i skønne hus. Alt fungerede perfekt - dejlig stort i forhold til huse i Spanien. Vi blev syge(maveonde) men havde det alligevel rart.
Mogens og jeg boede i stueetagen. De store børn boede på 1. sal og de synes alt bare vare pragtfuldt. Jeg fandt også hurtig ud af vaskemaskine og tørretumble - rigtig rart. Faciliteterne udenom er bare i top og der blev både spillet tenis og gjort brug af spa-badet.

Lena Hornum

24. februar, 2010
Vi har haft en helt uforglemmelig tur til usa, og det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi besøger hverken miami eller orlando. Huset var fantastisk smukt, og godt indrettet. Der var dækket flot op. og alt hvad helt som det skulle være.
Vi havde lidt problemer med at finde adressen, fordi at gps'en ikke kan finde alle de nye adresse, derfor ville det være lækkert med en lidt mere detaljeret vej beskrivelse med afstand mellem de forskellige veje der refereres til. Og evt en guide til at finde huset. Men Villa Direct var utrolig behjælpelig da vi endelig fandt frem til dem. Ellers har jeg ikke så meget at sige, vi var utrolig glade for at bo i huset, og det var bedre end forventet. Ikke sidste gang vi lejer det :-)

Venlig hilsen Ann-Sofie

18. februar, 2010
Alt gik smertefrit med VD. Huset var meget, meget fint og vi vil helt sikkert anbefale det til venner og familie. Orlando.... tja, ... vi har set en stor del af USA efter at have boet der i flere år. Orlando er fint men ikke fantastisk. Tak for lån af huset.

mvh Jens Pedersen

30. januar, 2010
Vi er netop kommet hjem efter nogle rigtig gode dage i Florida, hvor vi kom vidt omkring. Vi prøvede flere overnatningsmuligheder undervejs, fra moteller over hoteller til hus i Hollywood og så – som I ved – i Orlando.
Jeres hus var en dejlig positiv overraskelse. Alt fungerede perfekt og vi havde rigtig god plads til os fem. Vi blev godt modtaget af bureauet, alt var klar til os (huset var opvarmet for det havde været koldt den dag, poolen var varm m.v.) og selvom der ikke var mange gæster i husene, var fælleshuset åbent og fuldt fungerende. Altså alt i alt en meget god oplevelse.
Eneste problem var, at vores GPS (i en udlejningsbil fra Hertz) viste os en forkert placering af bureau-kontoret, idet vi blev guidet hen til det krakkede feriecenter, som ligger 300-400 meter øst for bureauet. Det brugte vi lidt tid på at rode bod på.
I øvrigt var vores oplevelse af Florida rigtig positiv, så vi anbefaler gerne at tage dertil, og vi vil selvsagt også gerne anbefale jeres hus til andre.

Med venlig hilsen Kaj Hansen

19. januar, 2010
Det var en dejlig oplevelse at leve i Jeres hus. Standen må siges at være tip-top – og indretningen er ok cool, med udlejning in mente. Med 2 mindre drenge med på turen, fungerede både huset og fælles-faciliteterne fint – den private pool ved huset, legepladsen og basketbanen var store hits.
Vi hentede adgangskode efter lukketid lørdag aften hos Villa-Direct – og havde ikke yderligere kontakt med dem. Vejbeskrivelse og introduktions-materiale fra Villa-Direct var fint dækkende. De ringede fra Front-desken i resortet efter et par dage og bød os velkommen.
Vi brugte flere af dine gode råd. Handlede en del i Publix (og lidt i Wal-mart), spiste på Dennys Dinner – og spiste på Restauranten i Jambo House i Animal Kingdom. Alt sammen rigtig gode hints.
Tak for denne gang – vil ikke tvivle med at anbefale Jeres bolig til venner, familie og kolleger. Det var lækkert – og I/du har været lyn-hurtig til at svare på henvendelser.

Ha det godt, mange hilsner familien Davidsen

30. november, 2009
Så er vi landet efter en rigtig dejlig ferie i Florida. Vi nød huset, som fuldt ud levede op til vores forventninger. Det er et rigtig dejligt sted og huset er fantastisk - vi manglede intet. Receptionen ved Paradise Palms var søde til at hjælpe os, når vi havde spørgsmål til området. Det store poolområde og fittness, som var det vi brugte på resortet, var helt som det skulle være, rent, pænt og dejligt. Vi havde en gps med hjemmefra, så at finde vej til VillaDirect gik nemt. Da vi ankom var vi ventet og vi fik en rigtig god service. Vi købte senere Disney billetter hos dem og også her var servicen i top, de var hjælpsomme, søde og virkede meget professionelle.
Orlando synes vi er et skønt sted. Det er et sted, hvor tingene skal være sjove, og det er de:). Disney World blev vi helt duperet over og sov i 12 timer efterfølgende:). Jeres hus på Resortet vil vi varmt anbefale til andre som skal til Florida, det er et skønt skønt sted.

Mange hilsener fra Mads og Astrid

18. oktober, 2009
Vi har haft pragtfuld vejr alle dagene 28-33 grader, dog i dag kun 20 grader, så det har været "lidt koldt". Men det gjorde faktisk ikke noget for vi var en tur inde i Epcot, som varmt kan anbefaldes, det er nok den bedste park vi har været inde i. Der var helt vildt mange mennesker, men det skyldes nok, at det er lørdag. Meget flot park, masser at se på og forlystelserne er også okay, men forholdsvis dyrt 84 dollar pr. person for en dag, men pengene værd - kan nok gøres billigere ved køb af flere parker.
Vi købte et 6 dages pas til Universal (Islands of Adventure, Universal Studios og Wet and Wild) til 125 dollars, ok pris købt på højre side inde fra Orlando ved en gul reklame bus. Det bedste vi prøvede i Universal Studios var Simpsons i 3D helt vildt fedt. Vandrutchebanen var også ok, total gennemblødt, og for 25 cent kunne man få lov til at sprøjte vand på dem, som kom ned med rutchebanen "stor fornøjelse". Hvis jeg skal være meget kritisk, så er Wet and Wild ikke pengene værd, det er set bedre i syd europa (syntes vi) også selvom vi havde 30 grader.
Alt i huset er meget fint og rent ingen pletter på møblerne eller hvad man ellers frygter, det ser ud som nyt. Vi har haft en meget meget god ferie, det er godt visa kortet er opfundet for det er blevet brugt flittigt især i outlets'ene

MVH Torben

5. august, 2009
Vi har en fantastisk ferie herovre, og alting fungerer bare superfint! Jeres skønne hus har været den perfekte base for en action-pakket ferie - og et vidunderligt åndehul ind i mellem alle themeparks´ene:-). Du kan tro, vi nok skal strø om os med anbefalinger. Vi regner også selv stærkt med at vende tilbage:-).

Masser af solbrændte hilsner, Camilla

April 5, 2009
We had a great time! The townhouse was beautiful and very clean. The resort itself was also very nice. Our kids loved playing in the large pool and going down the water slide. We will definitely recommend this place to our friends. The location was great with easy assess to Disney and shopping.

Thanks again, Nick and Kristen

22. marts, 2009
I believe that your townhouse is one of the nicest places we have stayed in all our visits to Orlando. The place was exceptional and the resort as well.The weather proved to also be on our side as it was warm and we got no rain for all our stay. Thank you for renting your unit to us.

Ivana Copelli, Canada

20. februar, 2009
We had a great time in Disney. Your home was lovely as the pictures showed. I was very glad for the downstairs bedroom. My parents would have had a hard time doing those stairs.
We enjoyed the resort as well. Glad that we paid for your private pool to be heated. But with Disney, time goes so fast. I hope that you get to enjoy your home often. It is lovely.
Take care and thanks for sharing it with us. How new is your home? It seemed like it had not been used very much before.

Tanya Abel, USA