Ferieboligen | GæstebogDansk | English

Ferieboligen


Vi er en dansk familie der udlejer vores townhome i Paradise Palms Resort.

Vi kan tilbyde en super oplevelsesferie for hele familien med den perfekte kombination af fællesfaciliteterne i Resortet og de private ferieboliger med egen pool og overdækket terrasse.

Vores townhome er et 162 m2 stort hus fordelt på 4 soveværelser og 3 badeværelser, samt et udendørs overdækket poolområde på 70 m2, dvs. at der er rigeligt med plads til to familier med børn eller én familie + bedsteforældre - se plantegning her.

Huset er beliggende som nr. 145 i Resortet - se oversigtskort her.

Generelt

Huset er bygget og stod klar til indflytning i nov. 2008, foran huset er der reserveret to P-pladser (parkingskort udleveres ved hovedportvagten), gadebelysning, en affaldsspand "forklædt" som siddeplads, og som tømmes dagligt inden kl. 10.00, samt en lille forhave.
 • Alle soveværelser, alrum og den overdækkede terrasse er udstyret med loftsventilator og aircondition.
 • Sengelinned og håndklæder er inkl., også ekstra håndklæder til pool'en
 • Alle fem LCD TV er udstyret med kabel TV med masser af TV kanaler.
 • Husdyr og rygning er IKKE tilladt i huset.
 • Huset er handicapvenligt med brede døre til glæde for ældre, gangbesværede og kørestolsbrugere. Der er adgang til alle fornødenheder i stueetagen.

Stueetagen er indrettet med

 • Indgang med hus alarm (huset er sikret med kodelås, røgalarmer og brandslukkere + førstehjælpskasse).
 • Stort soveværelse med queensize dobbeltseng, walk-in klædeskab, kommode, linnedskab og 37" LCD TV.
 • Badeværelse med vask, toiletskab, toilet og brusekabine.
 • Fuldt udstyret køkken med stort køle-/ fryseskab (NYT udskiftet pr. april, 2022), mikrobølgeovn, alm. ovn med kogeplader, opvaskemaskine, kaffemaskine, blender, dåseåbner, håndmikser, el-kogekeddel, toaster, potter og pander, skåle, service, kopper og glas til 10 personer, viskestykker, dobbelt køkkenvask, masser af bordplads, fastnet telefon m.m.
 • Stue / alrum med opholds- og spiseplads til 10 personer, køkkenbord med sofabænk og 4 stole, 5 høje stole, sofagruppe med mulighed for to ekstra opredninger, sofabord og 4 ekstra "siddepuffer", stort 55" UHD TV med masser af TV kanaler og streaming tjenester, samt trådløs bredbånds internet opkobling med op til 10 mbit hastighed pr. device (medbring selv PC'er og tablets). Hvis I har en Netflix abonnement, er der også mulighed for at logge ind og se alle de amerikanske serier og film herpå. Vi har også et Apple TV stående i stuen.

Billedgalleri af Townhome


BEMÆRK se video præsentation og flere billeder af huset her: Præsentationsvideo og billeder af huset.

Udendørs er der en overdækket terrasse med loftsventilator (ca. 10 m2) og en privat pool overdækket af trådnet (ca. 70 m2), der er afskærmet over til genboerne.

Her er der bord og otte havestole, hvor man kan sidde og nyde sin morgen- og/eller aftensmad udendørs, slappe af med solbadning på de to liggestole eller blive kølet af i de private pools (1 - 1,20 meter dyb og ca. 20 m2 stor).

Pool'en er desuden efter amerikansk lov afskærmet med et "hegn" med forældrelås, så mindre børn ikke risikerer at falde i pool'en.

1. salen er indrettet med

 • Master soveværelse med Kingsize dobbeltseng, stor kommode med skuffer, 42" LCD TV, stort badeværelse med toilet i aflukket rum, dobbelt håndvask, toiletskab, bruser og badekar, hårtørrer, linnedskab og stort klædeskab. Ekstra luftmadras og fodpumpe forefindes i klædeskabet, som alt. til sovesofaen i stuen eller til en ekstra børneopredning ved forældrene.
 • Det tredje soveværelse er med Queensize dobbeltseng, stort klædeskab og kommode med 37" LCD TV.
 • Børneværelse med køjeseng med stige og plads til 3 børn, to sækkestole, møbel med skuffer, 37" LCD TV og klædeskab.
 • Det tredje badeværelse med toilet, dobbelt håndvask, toiletskab og brusekabine.
 • Skab med kæmpe vaskemaskine og tilsvarende tørretumbler, sengelinned og håndklæder, støvsuger, strygejern og strygebræt.
Og endeligt et privat ejerrum der er aflåst for lejere - bruges til diverse opbevaring.

Townhome adressen er:
Paradise Palms Resort

8976 Coco Palm Road (Malene & Niels H. Sørensen)
Kissimmee FL 34747
Tel. (407) 507-8488

BEMÆRK at det er muligt, at få tilsendt pakker og lign. til vores husadresse, imens I er på besøg, men bemærk også at alle pakker bliver leveret i Klubhuset, og at receptionen tager et fee på 10$ pr. pakke for modtagelse og håndtering.