Paradise Palms, Luxury Townhome, four bedroom and private pool in Disney area...Dansk | English

Booking


LAST MINUTE tilbud: Ikke nogen pt.

Sæson/priser:Pr. dagPr. uge
Lav sæson1.100dkk6.300dkk
Mellem sæson1.300dkk7.700dkk
Højsæson1.600dkk9.800dkk

7 8 9 10 11

Udlejet

Herudover betales kr. 900,- for slutrengøring (obligatorisk). Bemærk at priserne er gældende op til og med 6 personer, hvis I er 7-10 personer, så er der et tillæg a kr. 200,- pr. overnatning. Ellers så er priserne inkl. 13,5% Florida turist- og salestax, gratis trådløst internet-adgang (medbring selv PC'er, tablets etc.), sengelinned, håndklæder, el og vand, samt fri adgang til alle Resortet's fællesfaciliteter. Kontakt os for specialpriser ved leje i to eller flere uger.

Vi er i øvrigt fleksible mht. ankomstdagen, dvs. at husene kan lejes i "skæve" perioder f.eks. 9, 11, 16 etc. dage og at ankomst til resortet kan ske døgnet rundt, idet portvagten er bemandet 24/7.

Herudover har vi højstole og barneseng stående i huset til fri afbenyttelse, og det er også muligt at få den private pool opvarmet. Det er dog kun nødvendigt fra november til marts, merpris a kr. 700,- pr. uge eller kr. 75,- pr. døgn ved længere ophold.

Nedenfor kan du se ledige lejeperioder for huset.

Vi er på FB; "Luksus ferieboliger i Florida udlejes".

Her kan du også stille spørgsmål til os eller hele gruppen.

Bemærk at vi bruger et lokalt Management bureau i Orlando, der professionelt sørger for alt det praktiske vedr. booking, udskiftning af dørkoder, slutrengøring, vedligeholdelse af huset m.v. Vi anvender Florida Scandinavian - her er kontaktinfo:

Florida Scandi Vacation Homes
7799 Styles Boulevard
Kissimmee, FL 34747
Tel: 001 407-982-7224 (local)
Tel: 001 800-380-8961 (Toll Free)

Det er jeres garanti for, at alt er som det skal være, at huset er klart, rengjort og i perfekt stand, når I ankommer, samt jeres sikring mod dobbelt- eller "glemte" bookinger. Det betyder desuden, at du som lejer opnår samme sikkerhed og tryghed, som ved at leje igennem udlejningsbureauet, samtidigt med at du sparer ca. 20-30% ved at leje direkte hos os.

BEMÆRK også at skulle der ske noget med huset imens I er derovre, så kontakt endelig Florida Scandi (og ikke klubhusets reception) med det samme. De har et serviceteam, der er parate til at rykke ud og afhjælpe evt. tekniske problemer, defekte apparater, skifte elpærer, besvare spørgsmål vedr. dør- og alarmkoder, poolopvarmning etc.

Vi har tidligere haft et længerevarende samarbjde med andre udlejere i Paradis Palms Resort, som vi har henvist til, såfremt vores hus har været booket. De andre ferieboliger er dog blevet solgt, så det samarbejde har vi desvære ikke mere, så pt. kan vi "kun" hjælpe med bookinger i vores eget hus.

Ønsker du at tegne en afbestillingsforsikring, så kan det bl.a. lade sig gøre igennem Gouda. OG husk at tegne en rejseforsikring, hvis uheldet skulle være ude, for det gule sygesikringsbevis dækker IKKE i USA.

Malene & Niels


Øvrige huse