Paradise Palms, Luxury Townhome, four bedroom and private pool in Disney area...Dansk | English

Booking


Se også anmeldelserne fra vores gæster her -> Gæstebog.

Last Minute tilbud: Ingen lige pt. - opdateres igen snart!

Sæson/priser:Pr. dagPr. uge
Lav sæson840dkk4.895dkk
Mellem sæson950dkk5.995dkk
Højsæson1.170dkk7.495dkk

7 8 9 10 11

Udlejet

Herudover betales kr. 500,- for slutrengøring (obligatorisk). Bemærk at priserne er gældende op til og med 6 personer, hvis I er 7-10 personer, så er der et tillæg a kr. 100,- pr. overnatning. Ellers så er priserne inkl. 13,5% Florida turist- og salestax, gratis trådløst internet-adgang (medbring selv PC'er, tablets etc.), sengelinned, håndklæder, el og vand, samt fri adgang til alle Resortet's fællesfaciliteter. Kontakt os for specialpriser ved leje i to eller flere uger.

Vi er i øvrigt fleksible mht. ankomstdagen, dvs. at husene kan lejes i "skæve" perioder f.eks. 9, 11, 16 etc. dage og at ankomst til resortet kan ske døgnet rundt, idet portvagten er bemandet 24/7.

Herudover har vi højstole og barneseng stående i huset til fir afbenyttelse, og det er også muligt at få den private pool opvarmet. Det er dog kun nødvendigt fra november til marts, merpris a kr. 500,- pr. uge eller kr. 50,- pr. døgn ved længere ophold. Vi benytter os af udlejningsbureauets standard lejekontrakt.

Nedenfor kan du se ledige lejeperioder for huset. Hvis I er et større selskab og ønsker at booke flere huse samlet, så skriv det i bemærkningsfeltet på kontaktformularen, så kan vi via vores samarbejdspartner i Orlando lave et samlet tilbud på det.

Vi er på FB; "Luksus ferieboliger i Florida udlejes".
Her kan du også stille spørgsmål til os eller hele gruppen.

Bemærk at vi bruger et lokalt Management bureau i Orlando, der professionelt sørger for alt det praktiske vedr. booking, udskiftning af dørkoder, slutrengøring, vedligeholdelse af huset m.v. Vi anvender Florida Scandinavian - her er kontaktinfo:

Florida Scandinavian
7802 West Irlo Bronson Memorial Hwy
Kissimmee, FL 34747
Tel: 001 407-982-7224 (local)
Tel: 001 800-380-8961 (Toll Free)

Deres kontor ligger i “Formosa Gardens Village” lige ved siden af Outback Steakhouse

Det er jeres garanti for, at alt er som det skal være, at huset er klart, rengjort og i perfekt stand, når I ankommer, samt jeres sikring mod dobbelt- eller "glemte" bookinger. Det betyder desuden, at du som lejer opnår samme sikkerhed og tryghed, som ved at leje igennem udlejningsbureauet, samtidigt med at du sparer ca. 20-30% ved at leje direkte hos os.

BEMÆRK også at skulle der ske noget med huset imens I er derovre, så kontakt endelig Florida Scandinavian (og ikke klubhusets reception) med det samme. De har et serviceteam, der er parate til at rykke ud og afhjælpe evt. tekniske problemer, defekte apparater, skifte elpærer, besvare spørgsmål vedr. dør- og alarmkoder, poolopvarmning etc.

Og skulle vores hus være booket i den periode I ønsker, så send alligevel en forespørgsel, for vi har kontakt til andre danske familier i Resortet, så vi vil (næsten) altid være i stand til at hjælpe med ledige uger. Se de ledige uger under kalenderen "Øvrige huse".

Ønsker du at tegne en afbestillingsforsikring, så kan det bl.a. lade sig gøre igennem Gouda. OG husk at tegne en rejseforsikring, hvis uheldet skulle være ude, for det gule sygesikringsbevis dækker IKKE i USA.

Malene & Niels


Øvrige huse