Paradise Palms, Luxury Townhome, four bedroom and private pool in Disney area...Dansk | English

Kontakt Information


Hvis du ønsker at forespørge på leje af ferieboligen, yderligere information, eller har andre spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med, så er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af kontaktinfo her på siden eller send os en SMS:

Malene & Niels på mobil +45 4214 0132.

Vi er på FB; "Luksus ferieboliger i Florida udlejes".

Vi opdaterer vores hjemmeside løbende, så skriv gerne med ris og ros, samt input og gode tips til aktiviteter, restauranter, shopping, strande, fly, motorcykel-/ billeje og lign.

Skulle vi være booket i den periode I ønsker, så send alligevel en forespørgsel, for vi kender andre danske familier i Resortet, som kan være i stand til at hjælpe med ledige uger. Og går ferien i Florida også sydpå til Key West, Everglades og Miami, så finder du en masse info og gode tips her: Visit Miami Florida.

Kender du andre der kunne være interesseret i at leje vores feriebolig, så henvis gerne til at benytte kontaktinfo her på siden eller vores Facebook gruppe.

Er du i øvrigt interesseret i at købe en feriebolig i Florida, så deler vi også gerne ud af vores erfaringer. Der er stadig supergode køb at gøre i Paradise Palms Resort.

Mht. valg af ejendomsmægler så kan vi varmt anbefale Lise Lotte Lundsgaard Breeden ("LiLo") fra Florida Bolig. Lise Lotte er dansker, men har boet i Florida de sidste 40 år, og hun besidder en kæmpe viden om Florida's boligmarked. Vi følte os utroligt godt behandlet og i trygge hænder lige fra vi mødte hende hjemme i Danmark og til gennemførslen af selve handlen - alt foregik meget professionelt. Een af Lise Lotte's største styrker er, at hun er utroligt god til at lytte og sætte sig ind i køberens behov og ønsker til en feriebolig, og så finde et udvalg af huse der matcher.

Ring gerne for at få en uddybning.

Bemærk ved forespørgsler at I gerne må sende en SMS til mobil nr. her til venstre, kontakt os via Messenger eller send en mail til nhs@orlando-vacation.dk med følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Post nr. og By

E-mail adresse

Tlf. nr.

Ønsket lejeperiode fra YYYY-MM-DD til YYYY-MM-DD

Antal personer i alt, heraf hvor mange der er børn?

Evt. en besked til os med særlige ønsker eller generelle spørgsmål til huset og resortet?

Og skriv også gerne, hvordan I fandt frem til os.

Bemærk at vi tilstræber at svare på alle henvendelser indenfor 24 timer, bookingforespørgsler prioriteres dog højest.