Paradise Palms, Luxury Townhome, four bedroom and private pool in Disney area...Dansk | English

Kontakt Information


Hvis du ønsker at forespørge på leje af ferieboligerne, yderligere information, eller har andre spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med, så er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af formularen til højre eller giv os et ring:
Malene & Niels på mobil 4214 0132, eller
Karin & Henrik på mobil +34 643 624 831 (danskere, men bosat i Spanien).

Vi opdaterer vores hjemmeside løbende, så skriv gerne med ris og ros, samt input og gode tips til aktiviteter, restauranter, shopping, strande, fly, motorcykel-/ billeje og lign.

Bemærk at vi tilstræber at svare på alle henvendelser indenfor 24 timer, bookingforespørgsler prioriteres dog højest. HUSK også at skrive hvis I ønsker at forespørge på leje af et specifikt hus pga. relationer eller andet.

Skulle vi være booket i den periode I ønsker, så send alligevel en forespørgsel, for vi arbejder sammen med flere andre danske familier i Resortet, så vi vil "altid" være i stand til at hjælpe med ledige uger. Og går ferien i Florida også sydpå til Key West, Everglades og Miami, så finder du en masse info og gode tips her: Miami Tourist Guide.

Kender du andre der kunne være interesseret i at leje vores feriebolig, så download vores Paradise Palms Resort feriebolig flyvers til fri afbenyttelse her -> Karin & Henrik.

Er du i øvrigt interesseret i at købe en feriebolig i Florida, så deler vi også gerne ud af vores erfaringer. Der er stadig supergode køb at gøre, også i Paradise Palms Resort, hvor Lennar løbende bygger nye huse.

Mht. valg af ejendomsmægler så kan vi varmt anbefale Lise Lotte Lundsgaard Breeden ("LiLo") fra Florida Bolig. Lise Lotte er dansker, men har boet i Florida de sidste 17 år, og hun besidder en kæmpe viden om Florida's boligmarked. Vi følte os utroligt godt behandlet og i trygge hænder lige fra vi mødte hende hjemme i Danmark og til gennemførslen af selve handlen - alt foregik meget professionelt. Een af Lise Lotte's største styrker er, at hun er utroligt god til at lytte og sætte sig ind i køberens behov og ønsker til en feriebolig, og så finde et udvalg af huse der matcher.

Ring gerne for at få en uddybning - eller gense Hammerslag udgaven fra Florida, hvor Lise Lotte medvirker.